BLOG

Evlilik Atölyesi

İlkbahar Gelinleri İçin Gelinlik Önerileri

Doğa uyanıyor, ağaçların tomurcukları yavaş yavaş patlıyor. Yaza doğru hummalı bir hazırlığa girişen doğanın ritmine ayak uydurmanın tam zamanı. Evlilik için doğru zaman nedir diye sorsalar, cevabımız ilkbahar aylarıdır olur. Çoğu gelin ve damat adayı da evlilik için en çok bu ayları tercih eder.

İlkbahar Gelinlerine Öneriler

Düğün konseptim ne olmalı? Gelinliğimi nasıl seçmeliyim?

Bu soruyu sorduysanız düğün tarihiniz de belli olmuş demektir. Bahar aylarında evlenecek çiftlere önerimiz ilkbaharın habercisi taze çiçekleri düğünlerinde mutlaka kullanmaları.

İlkbahar Gelinlerine Öneriler

Eğer bir kır düğünü yapacaksanız gelin yolunuzu çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Masa süslemelerinde de büyük buketleri tercih edebilirsiniz. Pudra pembesi ve mint yeşili gibi renkler ve bütün gece masalarda yanacak mumlar da bahar romantizmini düğününüze yansıtır.

İlkbahar Gelinlerine Öneriler

Gelinliğinizi seçiminizde de mis kokulu çiçeklerden ve henüz ısınmaya başlayan güneşten ilham almanızı öneririz. Hafif tüller, şifon kumaş gibi sizi gece boyunca kuş gibi özgür hissettirecek gelinlik modellerini deneyebilirsiniz. Gelinlik tercihinizde abartıya kaçmamanızı, sade gelinlik modellerine yoğunlaşmanızı öneriririz.

Yine de gösterişli bir gelin olmayı tercih edecek gelin adaylarımıza sezonun en trend modellerinden üç boyutlu çiçeklerden oluşan gelinlik modellerini öneririz. Çiçek aplikleri, uçuş uçuş tüllerden tasarlanmış A kesim gelinlikler bahar ayları için önerdiğimiz gelinlik modelleri arasında.

Nasıl bir gelinlik modeli seçeceğinize hala karar veremediyseniz sizi atölyemize bekleriz.