BLOG

Evlilik Atölyesi

EN ÖZEL GÜNÜNÜZDE SİZE İLHAM OLACAK EN İLGİNÇ 5 DÜĞÜN MEKANI

1) NEW YORK PUBLIC LIBRARY NEW YORK CITY

‘Tahammül’ ve ‘Sebat’ New York Halk Kütüphanesinde şehrin iki gözbebeği...

Bu ünlü ve tarihi binanın giriş kapısında iki aslan heykeli bekçilik yapar. Bu iki aslandan birisinin adı ‘tahammül’ ve diğerinin adı ‘sebat’tır.

İhtişamlı ve akılda kalıcı bir mekan önerisi olan New York Public Library, etkileyici mermer iç mekanı ve yükselen tavanları ile oldukça büyüleyici, süslü ve romantik bir düğün için çok uygun bir mekan seçim olacak.Eğer sizin de hayalinizde ki düğün böyle görkemli bir kütüphane düğünü ise İzmir de size birkaç kütüphane önerimiz olacak.Öncelikle İzmir Milli Kütüphane size tüm o tarihi dokuyu hissettirken, İzmir Kent Kütüphanesi ise konum olarak Alsancak Gar’a çok yakın olması ve küçük, tarihi bir düğün daveti düşünüyorsanız çok uygun bir seçim olacak.

En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları

2) FOUR SEASONS OCEAN CLUB BAHAMALAR

Mavi ve altın rengi güneş ışığı ile kaplı beyaz kumdan oluşan bir fon düşünün.Bu fona Versailles Bahçeleri,Versailles Teras ve Plaj Güvertesi’nin büyüleyici manzaralarını eklediğimizde karşımıza çıkan görüntü adeta masalsı bir etki yaratıyor.

Plaj düğünü ve tarihi doku bir arada bulunan Bahamalar’daki Cennet Adası’nda ki bu büyülü düğün mekanı için Ocean Club Bahamaları keşfedin. Tabi ki Bahamalar çok uzak diyenler için de bir önerimiz Home I Club Marvy.İzmir- Özdere de bulunan bu doğanın içinden gelen bir sakinlik ve lüksle mükemmel bir ortam oluşturan bu otel, kendine özel plajı, farklı aktivite seçimleri ve özel düğün mekanlarıyla size unutulmaz bir düğün yaşatacak.

En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları

3) ROARING CAMP FELTON/CALIFORNIA

Roaring Camp, Santa Cruz Dağları'nda yer alan tarihi bir demiryolu kentine kurulmuş esrarengiz bir kamp alanı.En özel gününüzde alışılmışın dışına çıkmak için Redwoods'tan yükselen, görkemli bir arka plan sağlayan, dairesel Redwoods Katedrali Grove’ı sevdiklerinizle birlikte buharlı tren yolculuğu yaparak unutulmaz bir deneyim yaşayın.Sonrasında ise Vintage Social House’ da, doğanın için de muhteşem ve keyifli bir düğün akşamı geçirin.Tabi ki bu konsepte yakın seçenekler çok yakınımızda aslında.İzmir –Çeşme de bulunan Çeşmeköy Kamp Alanı , 2000 metrekare alanı ile doğanın içinde anılarını ölümsüzleştirmek isteyen tüm konuklarına, Çesme manzarasında ki yeşil doğasını açıyor.

En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları

4) ASHFORD CASTLE İRLANDA

İrlanda'daki bu 800 yıllık kale inanılmaz uzun ve etkileyici bir tarihe sahip. Sadece 160 kişi konuk kabul eden bu görkemli kale siz ve konuklarınızı olabileceğiniz en büyülü masalda hissettirecek bir bahçeye sahip. Ayrıca Falconry'den romantik nehir gezintisine çıkarak en özel gününüze, konuklarınızla beraber unutulmaz bir anı ekleyebilirsiniz.Eğer aynı taş ve tarihi kale dokusunu İzmir de ararsanız size direk İzmir’in merkezinde bulunan dünyanın en büyük açıkhava alışveriş merkezinde , tarihi Kemeraltı’nda, 300 yıllık geçmişine sadık kalınarak yeniden inşa edilen  Küçük Karaosmanoğlu Han, L’agora Old Town Hotel olarak aramıza geri döndü.Sayıca az ve farklı bir konsept arıyorsanız güzel bir seçim olacak.

En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları

5) DUNTON HOT SPRİNGS DOLORES/COLORADO

Rustik cazibenin ve lüksün müthiş bir karışımı olan San Juan Dağları'ndaki bu eski hayalet kasaba, 14.000 metrelik dağ zirveleri, uzun nehirler ve çayırların manzaralarıyla çevrili eşşiz bir düğün mekanı olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda bir cowgirl-chic düğün için mükemmel bir yer.Dunton’un ihtişamlı dağları arasında unutulmaz bir düğüne hazırlıklı olun.Doğa ile iç içe, İzmir’in en güzel lokasyonların birinde, ve şehir hayatının gürültüsünden uzakta bir atmosfer ile dünya evine girmek isterseniz Urla Sultanlar Vadisi tam aradığınız bir mekan.Hayalinizde ki kır düğünü bizce uzakta değil.

En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları En İlginç Düğün Mekanları