BLOG

Evlilik Atölyesi

Plaj Düğünleri: Mavi Ambiyansı Kucaklamak

Plaj düğünleri son derece eğlenceli, unutulmaz ve romantik anlara sahip bir düğün mekanı olarak bilinmektedir. Gelinler için ise plaj düğününde gelinlik tercihi olarak akıllara ilk olarak dekolteli gelinlikler geliyor. Uçuş uçuş kumaşlardan hazırlanmış düşük omuzlu, derin sırt dekolteli, transparan ve crop gelinlik modelleri ve kumsal düğünleri için tercih edilesi seçeneklerdendir. Yani tercihlerinizi cesur gelinlik modellerinden yana yapmalısınız.


Kabarık olmayan, salaş kesimli, uçuş uçuş gelinler ile mini boydaki gelinlik modelleri ise tercih edebileceğiniz diğer alternatifler arasında yer alıyor. Hem kır düğünlerinde hem de sahil düğünlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir diğer gelinlik modeli ise helen gelinlik tarzıdır. Özellikle sahil düğünü için yırtmaçlı modeller ile deniz kabuğu veya deniz yıldızı detaylı gelin taçları kullandığınızda adeta bir denizkızı gibi görünebilirsiniz.


Konsepte uygun olması için çok fazla taşlı süslemelerden uzak durun. Kumlarda veya teknede prenses edasıyla yürüyemeyeceğinizi unutmayın. Gelinliğiniz mutlaka rahat olmalı; hareketlerinizi kısıtlamamalı.


Plaj dugunu